Cím:
1076 Budapest,
Verseny utca 10. Fsz, 12/a
Postacím:
1433 Budapest,
Pf. 575.
Az iroda nyitvatartása:
Hétfő: 9-17 óráig
Kedd: 9-17 óráig
Szerda: 9-19 óráig
Csütörtök: 9-17 óráig
Péntek: 9-15 óráig
Telefon:
(1) 342-5538
Internet:
www.mgksz.hu
Adószám:
19721972-2-42
Bankszámlaszám:
11707024-22322085

Látogatók száma:
11711038


Általános Szabályok


Általános szabályok

A szolgáltatást az MGKSZ (Szolgáltató) nyújtja az itt leírt feltételekkel. A belépéssel elfogadja ezeket.

A szolgáltatást csak saját felelősségére használhatja. Felelős a felhasználói nevével végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszava biztonságban tartásáért.

A Fórum használata során nem módosíthatja a rendszer megjelenését, működését. Az erre vonatkozó kísérletek is kizárást és egyéb jogi következményeket vonhatnak maguk után.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.

Regisztrációjával felhatalmazza a Szolgáltatót az elküldött személyes adatok kezelésére.
Valamennyi fórumos aktivitásért, amely az Ön felhasználói neve alatt történik, Ön a felelős. Amennyiben tudomására jut, hogy ezen adatait más személy illetéktelenül használja, azonnal lépjen kapcsolatba velünk az mgksz.info@gmail.com e-mail címen.

Tartalom

A Szolgáltató a fórumon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért teljes felelősséget nem vállal, pusztán abban a mértékben, ahogy azt a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexe előírja. A fórumon megjelenő tartalmakat a felhasználók (a fórumozók) töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a szolgáltató nem. A fórum alá csak olyan tartalmak tölthetőek fel, amik nem sértik harmadik személy szerzői jogait. A feltöltött tartalmakkal kapcsolatban a felhasználó feljogosítja a Szolgáltatót, hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait, stb.) különböző internetes oldalakon megjelenítse. A megjelenítés lehetőség szerint a forrás megjelölésével történik.

A fórumokon közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapsolatban a Szolgáltató semmifajta kontrollt nem végez, így a vállalat semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a fórumon elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.

Nem használhatja fórumunkat arra, hogy olyan információkat tegyen közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket.

Nem tölthet fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat. Nem helyezhet el a fórumon az olvasó-, vagy a mi rendszerünk működését befolyásoló kódot.

Egyéb

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a fórumszolgáltatást vagy annak egy részét korlátozza vagy felfüggessze. Azon felhasználó aki megsérti más jogait illetve súlyosan vét a fórum szabályai ellen ( felszólítás nélkül ) törölhető regisztrációja a rendszerből. A fórumon tett hozzászólásokért a Szolgáltató felelősséget nem vállal. A Fórumon tett hozzászólások nem másolhatóak, kivéve ha az adott hozzászólás írója előtte ezt írásban engedélyezte.

A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk.